Woning ontruiming Nijmegen

Woning ontruiming Nijmegen – Ontruiming Service Wolter, de Specialist in Nijmegen en omgeving. We zijn een begrip geworden in Nijmegen door de juiste dienstverlening die wij onze klanten bieden. We werken met regelmaat voor diverse woningcoöperaties in Nijmegen.

Ontruiming in Nijmegen en omgeving en de opdrachtgever geheel ont zorgen dat is ons concept, en dit kunnen wij u leveren voor een scherp tarief. Ontruiming Service Wolter is bij uitstek met zijn efficiënte werkwijze de beste partner in deze branche.

Wij werken als volgt, eerst gaan we samen met u de inboedel inventariseren en nemen wij met u het meer werk door zoals het verwijderen van tapijt, lampen demonteren en de gordijnrails verwijderen. Tevens het eventuele meerwerk en herstel werkzaamheden als deze aan de orde zijn. Door het inventariseren van de inboedel en het in kaart brengen van het meerwerk krijgen we 2 bedragen, deze verrekenen we met elkaar en zo komt de prijsopgave tot stand.

Alle afgesproken punten worden schriftelijk vast gelegd.

Wij kunnen u helpen bij o.a. een verhuizing, emigreren, bij het overlijden van een dierbare, als u gaat scheiden of juist gaat trouwen of samenwonen.

Vaak vragen mensen of wij onze dienst woning ontruiming Nijmegen alleen daar leveren. Nee wij werken onder anderen ook in:

Arnhem, Beuningen, Cuijk, Grave, Groesbeek, Heumen, Kleve, Lingewaard, Millingen, Mook, Nijmegen, Overbetuwe, Ubbergen, Wijchen